Psiholog pentru adolescenti (Pitesti)

Psiholog pentru adolescenti

Vremurile in care traim sunt marcate de tehnologie si implicit viteza iar acesti vectori pot induce stari de anxietate pentru tineri, psihologul fiind specialistul care ii poate ajuta. Daca esti in cautarea unui psiholog pentru adolescenti, poti apela cu incredere la serviciile cabinetului nostru. Poti completa formularul de contact sau ne poti contacta la numerele de telefon 0740210102 | 0745167254. Ne poti vizita sau lasa un mesaj inclusiv pe pagina de Facebook.

În prima etapă a acestei uriașe schimbări interne, tinerii se confruntă cu diverse probleme, dar psihoterapia îi poate ajuta să-și dea seama cum să folosească resursele interne pentru a se adapta mai bine la mediul social familial. Uneori, un psiholog poate reprezenta pentru adolescenti o diferenta majora dintre o viata normala sau o viata dificila.

În această etapă a vieții, adolescenții se descoperă și se cunosc diferit. Căutarea, turbulența, trecerea de la rolul unui copil la rolul unui adult și obținerea unui nou statut cu necesitatea independenței, aceste schimbări reprezintă schimbări care uneori pot duce la conflicte între generații.

 
Când un adolescent nu poate comunica cu părinții, se poate simți singur, neajutorat și neînțeles. S-a luptat intern - pe de o parte, a simțit că mai are nevoie de părinți, pe de altă parte, a vrut să ducă o viață nouă, încercând să scape de limitările familiei.
 
Un psiholog pentru adolescenti oferă un mediu confidențial în care tinerii își pot analiza și înțelege propriile experiențe, relațiile cu ceilalți și stilurile de comunicare și pot reflecta nemulțumirea sau frica lor.
(0 Votes)

Super User

Contact psiholog Pitesti

Adresa:

Strada Banat nr.16 Bloc B12 parter, Pitesti


Telefon:

0745167254 Cocea Cristiana
0740210102 Enache Cati-Camelia

Email:
office@psihoterapiepitesti.ro