Cabinet psihoterapeutic Pitesti

Cabinet psihoterapeutic Pitesti

Cauti un cabinet psihoterapeutic in Pitesti? Ai ajuns in locul potrivit. Fie ca vorbim de terapie individuala, clinica, adulti, adolescenti sau copii, te asiguram ca in cabinetul nostru de psihoterapie vei benenficia de tot sprijinul si confidentialitatea de care ai nevoie. Poti completa formularul de contact sau ne poti contacta la numerele de telefon 0740210102 | 0745167254. Ne poti vizita sau lasa un mesaj inclusiv pe pagina de Facebook.

Cand poti apela la serviciile cabinetului nostru psihologic/psihoterapeutic?

 

Psihoterapie individuala

Daca simti apasare si cauti o persoana de incredere ar trebui sa incerci terapia individuala. Nu este o rusine sa cauti ajutor, este un problema sa nu o faci.

Terapie de cuplu

Relatia intr-un cuplu este una complexa si sunt multe momente in care lucrurile au nevoie de putin ajutor.

Psihoterapie divort

Divortul sau separarea de partenerul de viata poate sa fie una dintre cele mai dificile si mai traumatizante experiente. Oamenii se simt de multe ori coplesiti de durere, vinovatie, furie, frica, gelozie sau regrete.

Psihoterapie copii

Un copil inseamna in primul rand responsabilitate. Copilul nu poate identifica sau exprima problemele pe care le intampina, insa tu o poti face.

Consiliere parinti

Ca parinte este important sa inveti si tu alaturi de copil. Sa inveti sa ii vorbesti, sa il intelegi, sa il modelezi. Si nu intotdeauna ne iese fara putin ajutor.

Psihologie clinica

Evaluare, diagnostic sau o mai buna cunoastere a sinelui? Evaluare si interventie a mecanismelor psihologice implicate in starea de sanatate și boala.

 
(0 Votes)

Super User

Contact psiholog Pitesti

Adresa:

Strada Banat nr.16 Bloc B12 parter, Pitesti


Telefon:

0745167254 Cocea Cristiana
0740210102 Enache Cati-Camelia

Email:
office@psihoterapiepitesti.ro